Så här konfigurerar du Google Talk med Fring

Fring är ganska groovy. För det första är det en VoIP-tjänst för iPhone som innehåller röst- och videosamtal. Men det som jag personligen gillar om Fring är dess förmåga att dra alla dina chatt-, snabbmeddelanden och sociala medier plattformar till en. Trots allt brukar den stora majoriteten av smarttelefonanvändarna troligen spendera mer tid på Google Talk och Facebook än de faktiskt pratar via röstsamtal. Och medan nästan alla enskilda nätverk som stöds av Fring har sin egen mobilapp eller mobilwebaktiverad version, är det enkelt att ha allt i en enhetlig ström otroligt praktisk, särskilt eftersom iPhone fortfarande inte har sant multi-tasking ( eller åtminstone inte vad jag skulle kalla äkta multi-tasking ... ). Komma igång med Fring är snabbt, enkelt och bäst av allt, gratis . Läs vidare för mer information.

Konfigurera Google Talk med Fring

Steg 1

Bläddra till iTunes App Store från din iPhone och ladda ner Fring-appen. Det är gratis!

Steg 2

När du startar Fring-appen, blir du ombedd att skapa ett konto eller logga in med ditt befintliga konto. Göra det.

Steg 3

När du är inloggad trycker du på knappen Mer längst ner och sedan Add-ons .

Steg 4

Tryck på Google Talk .

Steg 5

Ange ditt använd ID och lösenord . Det här är samma inloggning du använder för ditt Gmail-konto och / eller ditt Google Talk-konto .

Steg 6

Dina kontakter i Google Talk visas nu i din kompislista. Tryck på Buddy List för att se dina kontakter. Om du vill börja chatta trycker du på en kontakt.

Steg 7

Du kan nu chatta med dina Google Talk-kontakter, precis som om du var inloggad i Gmail eller Google Talk på skrivbordet.

Steg 8

Du kan också lägga till andra konton, som Facebook och Twitter. Detta ger dig en enhetlig social media-ström när du trycker på Stream .

Steg 9

Du kan också uppdatera din "Mood Text" genom att trycka på Profil . Detta uppdaterar ditt statusmeddelande över alla plattformar som du har anslutit via Fring. Inte särskilt användbart om du har flera personligheter ( fester på Facebook och glum på Twitter? ) Men för resten av oss är det snällt trevligt.

Fring Meddelanden och inställningar

Det här är bra och bra, men om du uppskattar lite lugn, kanske du vill ändra Fring-inställningarna. Fring skickar som standard dig push-notifieringar plus ett skrämmande lite anmälnings ljud. Om du har mycket social aktivitet pågår kan det innebära ett oavbrutet spärr av popup-fönster på din startsida. Om det här buggar dig så mycket som det stör mig följer du anvisningarna nedan för att ändra dina Fring-inställningar.

Steg 1

Gå till dina iPhone-inställningar genom att trycka på ikonen Inställningar från din SpringBoard.

Steg 2

Det finns två sätt att ändra Fring-meddelanden. Du kan ändra globala inställningar för iPhone-meddelanden genom att trycka på Meddelanden .

Steg 3

Bläddra ner och tryck på Fring.

Steg 4

Välj vilka typer av meddelanden du vill få från Fring. Detta gäller alla konton du har lagt till på Fring-Twitter, Facebook, Google Talk, etc.

Steg 5

För att ändra kontospecifika inställningar inom Fring, gå tillbaka till skärmen för iPhone-inställningar och bläddra ner tills du hittar en ikon för Fring. Tryck på den.

Steg 6

På den här skärmen hittar du ytterligare en menyn Meddelandeinställningar . Tryck på den.

Steg 7

Här kan du aktivera eller avaktivera meddelanden för olika tjänster inom Fring. Där-inte mer pesky pop-ups! Det här är praktiskt eftersom det låter dig sätta bromsarna på frekventa och opersonliga uppdateringar, som Facebook och Twitter, samtidigt som andra mer brådskande meddelanden tillåts, till exempel Google Talk.

Slutsats

Sammantaget är Fring en mycket bekväm, mycket användarvänlig allt-i-ett-chatt, social media och röst- och videosamtal. När det gäller Google Talk-stöd ger det inte någon funktion till iPhone som inte redan finns via den officiella Google-mobilwebben. Men enkelheten att konsolidera alla dina konversationsflöden och anpassningsbara push-meddelanden gör Fring en tidigare lösning, speciellt om du befinner dig studsa mellan flera sociala plattformar.