Så här skickar du feedback om Outlook.com till Microsoft

Det är ingen tvekan om att den nya uppgraderade Outlook.com har fått bra svar från internetanvändare. Du kan inte bara byta namn på ditt @hotmail-konto till Outlook.com-kontot, men du kan också lägga till andra e-posttjänster till Outlook.com. Du kan till och med skapa alias om du vill dölja din ursprungliga e-postadress för privatlivets ändamål.

Men ibland kan du hitta fel i den nya e-posttjänsten. Och det bästa sättet att låta Microsoft veta är att skicka feedback till företaget. Det behöver inte vara om buggar eller problem heller, du kan också skicka förslag för att förbättra tjänsten eller vad du tycker om det.

Logga in på ditt Outlook.com-konto, klicka på Inställningar (växelsymbol) och välj Feedback.

Det fyller i formuläret och presenterar dig med tre alternativ att välja mellan: Vad du vill om det finns fel och sätt att förbättra tjänsten. Välj vad du vill berätta för företaget och klicka på Nästa.

Här valde jag att berätta för dem vad jag tycker om tjänsten. Lägg bara till dina kommentarer, skriv in den e-postadress där du vill att Microsoft ska kontakta dig angående din feedback och klicka på Skicka.

Och det kommer visa dig ett bekräftelsemeddelande när återkopplingen skickats.