Hur fixar jag iCloud-nyckelring som begär godkännande

Om du äger en Apple-enhet, t.ex. en iPhone eller iPad, kan det hända att en anmälan visas på skärmen och ber dig att godkänna iCloud från en annan enhet eller ange ditt iCloud-lösenord. Det här meddelandet kan visas av vissa anledningar. Nyckeln, som lagrar alla dina lösenord på enheten säkert, kan vara skadad eller måste verifieras. Så här gör du det.

Verifiera iCloud Keychain från din Apple-enhet

På iPhone eller iPad

Starta inställningar, svep ner till iCloud, tryck på iCloud och stäng sedan av iCloud Keychain. Starta om din Apple-enhet.

Starta inställningarna igen och vrid sedan på iCloud Keychain. Du kommer att uppmanas att ange ditt lösenord. Om du inte har ett lösenord, kan du göra det nu eller använda en befintlig kod. Eftersom jag redan har en, kommer jag att skriva in den.

Det här är en knepig del som jag upptäckte med Apples iCloud SMS-verifiering. För internationella användare, om ditt telefonnummer inte godtas, ändra inte landskoden från USA. Istället anger du bara riktnummeret följt av ditt telefonnummer.

Ange ditt iCloud-lösenord och tryck sedan på OK.

Det är allt; Du kommer inte bli störd längre för godkännandeförfrågan.

För OS X-användare startar du Systeminställningar, klickar på iCloud och klickar sedan på Kontoinformation. Ange ditt lösenord och klicka sedan på OK.

Klicka på Återställ iCloud Keychain.

Ange ditt lösenord och klicka sedan på Nästa.

Ange ditt telefonnummer och klicka sedan på OK. Behörighet att godkänna din enhet ska inte längre visas, bra för nu åtminstone.

Kolla in våra andra artiklar om iCloud, som att klienten installeras på Windows 10. En annan viktig egenskap hos iCloud för iPhone-användare är Find My iPhone, vilket gör det enkelt att hitta enheten om den är försvunnen eller stulen.