Hur hämtar du Netflix innehåll för att titta på offline-tv-serier och filmer

Tidigare idag släppte Netflix ett blogginlägg som meddelade att du nu kan ladda ner Netflix-innehåll, inklusive filmer och tv-episoder, och titta på det offline. Omedelbart uppdaterades en uppdatering till Netflix iOS och Android apps som lägger till funktionen för offline spelning och nedladdning. Att titta på filmer offline har varit tillgängligt för Amazon Video i över ett år, så för de av oss som föredrar Netflix, det här är spännande nyheter idag!

Hur fungerar det? Låt oss ta ett djupt dykk i meddelandet och demo hur du får det att gå.

Så här sa Netflix-bloggen:

Medan många medlemmar njuter av att titta på Netflix hemma, har vi ofta hört att de också vill fortsätta sina strängare saker som binge på flygplan och andra platser där Internet är dyrt eller begränsat. Klicka bara på nedladdningsknappen på informationssidan för en film- eller tv-serie och du kan titta på den senare utan en internetanslutning.

Jag reser faktiskt idag och var på väg att skriva upp ett inlägg på United Airlines in-flight app. Men för att hecka med det-jag kan titta på Netflix i flygläge nu.

Kolla in det på min iPhone. IOS-uppdateringen är version 9.0.0 som släpptes idag, den 30 november 2016. Det är en 41, 1 MB-hämtning.

Jag var tvungen att logga in med denna 9.0.0 Netflix uppdatering. Därefter fanns det en välkomstskärm som förklarade funktionen för offlineuppspelning. Det verkar som att endast valda titlar är tillgängliga för nedladdning, men det verkar innehålla alla Netflix Originals, som ärligt talat borde hålla dig upptagen ganska länge. Lady Dynamite, Black Mirror, Narcos, massor av standup specialerbjudanden från John Mulaney, Louis CK, Kathleen Madigan-det är allt där!

Det finns en hel tillgänglig för nedladdning avsnitt du kan bläddra.

När du väljer en titel visas en liten nedladdningsikon bredvid de episoder du kan spara för offlinevisning.

Observera att dina inställningar inte låter dig ladda ner över mobila datanät som standard. Du kan ändra detta i dina Netflix App-inställningar. Det finns en hel ny nedladdningsavdelning där du kan växla "Wi-Fi Only" av eller på. Du kan också välja din videokvalitet. Jag föreställer mig att det verkligen kommer att lägga upp i lagringsutrymmet om du laddar ner en hel säsong av Clifford: Puppy Days. Fältet längst ner berättar hur mycket utrymme Netflix tar upp. Jag har obegränsad data med AT & T, så jag var glad att börja tugga genom lite bandbredd med några stora nedladdningar.

Gå till Mina nedladdningar (öppna menyn från övre högra) för att se ditt nedladdade innehåll.

Om du vill radera episoder efter att ha tittat trycker du på Redigera längst upp till höger.

Hittills är jag glad att rapportera att Netflix offline visning fungerar bra. Jag använde den på min iPhone utan problem. Jag hämtade allt över ett mobilnät, och mina episoder var redo när jag kom till min port.

Medan den här nya funktionen säkert kommer att locka användare på begränsade dataplaner och enheter som endast är WiFi-enheter, är den mer fantastiska tanken här att Netflix kunde få godkännande för offline nedladdningar från så många viktiga innehållsleverantörer. Med det sagt är inte allt innehåll ännu tillgängligt för offline-nedladdning. Netflix egna titlar verkar alla vara där, men många andra visar och filmer har ännu inte tillåtit nedladdning. Det finns inga nyheter att rapportera om någon liknande funktion för skrivbordet, så att användare på bärbara datorer inte kan njuta offline-Netflix på språng ganska, men för iOS och Android-användare är det öppet årstid.