Så här tar du bort Xbox Music-spellistor

Förra veckan visade jag dig hur du skapar Xbox Music-spellistor i Windows 8.1 med Bing. Det är bra och bra för att skapa spellistor i fluga, men efter ett tag kanske du vill bli av med dem. Oavsett anledning är det inte enkelt att högerklicka på en spellista och välja Ta bort - som det är med nästan alla andra musikspelare.

Att radera en spellista är annorlunda på varje enhet, men när du raderar en spellista på säger din Windows-telefon raderas den över bordet på alla dina enheter. Här är en titt på hur man tar bort spellistor på varje plattform Xbox Music är tillgänglig på.

Ta bort Xbox Music-spellistor

Windows 8.1 Xbox Music App: För att radera en spellista i Xbox Music med appen på Windows 8.1 måste du först välja spellistan. Sedan högst upp på knappen (...) för mer val och välj Ta bort.

Xbox Music för webben : Återigen måste du välja spellistan för att öppna den och klicka sedan på trashcan-ikonen för att radera den.

Windows Phone: Öppna Xbox Music-appen, borra ner till spellistor och tryck och håll ned den för att få popupmenyn att radera.

Android och iOS Apps : Att radera en spellista på Android liknar Windows-telefonen. Tryck bara på och håll ned spellistan och tryck sedan på radera. På IOS trycker du på och håller ned spellistan och trycker på Ta bort från menyn som dyker upp.

Xbox 360: På konsolen går du till Xbox Music> My Music> Spellistor och välj sedan den du vill radera och välj Radera spellista.