Regeringen kan skylda dig pengar, hävda det nu online!

Okej, den här kom ut ur ingenstans. Visste du att i USA om en person, organisation eller byrå skaffar dig pengar men de inte kan hitta dig, kommer den amerikanska regeringen att ta den betalningen och lägga den i en fin liten spargris för dig? Det visste jag inte, men jag fick reda på att jag hade $ 50 där, som efter några webblickningar nu är på väg till min plånbok där den hör hemma! Jag är allvarlig alla, även om det här kanske låter lite fördjupat, är det för verkligt. Detta är inte en bluff!

Hur som helst, efter att ha gått igenom processen, tänkte jag dig, att du skulle vilja veta om den dolda skattesidan. Som nämnts ovan hade jag $ 50 sitter där ute och väntade på mig!

Vad är Oclaimed Property?

Enligt den amerikanska regeringen är Oclaimed Property:

  • bankkonton
  • Försäkringen fortsätter
  • Aktier, obligationer och fonder
  • Kassaskåpets innehåll
  • Utility och telefon företag insättningar
  • Uncashed kontroller, såsom löneavgifter, försäkringsbetalningar eller resekontroller

Oclaimed egendom omfattar inte fastigheter, fordon och mest annan fysisk egendom.

Så nu när vi vet vad ej anspråk är, kan vi ta reda på om du har något!

Steg 1 - Hitta din statens oclaimed Property Administration Website

Gå till http://www.unclaimed.org/ och välj din stat i din webbläsare. Jag antar att det också fungerar för vissa kanadensiska provinser och till och med Puerto Rico.

För mig här i WA var det http://claimyourcash.org/. Beroende på vilket tillstånd du är i webbplatser kan variera och gränssnittet kan vara annorlunda, är det här steg för steg bara för att gå igenom och ge dig en allmän uppfattning om hur det fungerar.

Steg 2 - Ange ditt namn

På första sidan du besöker dig bör du be om ditt för- och efternamn eller företagsnamn eller referensnummer . Om du har mer än en av dessa måste du göra var och en separat, men för att hålla det enkelt ska vi bara gå över med ett för- och efternamn. En gång inmatad Klicka på Sök .

Steg 3 - Leta efter ersättningspaket

På sid-menyn Klicka på ditt krav på paket. När den sidan har laddats, klicka på Sök efter mer .

Steg 4 - Hitta kravpaket

Om systemet hittar ett kravspaket i systemet för dig, kommer det att fråga dig att svara på ett frågeformulär. Frågeformuläret för mig var bara en fråga, så det var ganska enkelt. Svar på frågan och klicka sedan på Nästa .

Steg 5 - Ge bevis

Systemet kommer att be dig att bevisa att du är den du säger att du är. Det finns 2 alternativ här. Först kan elektroniskt tillhandahålla bevis genom att bifoga filen, dokumentet eller PDF-dokumentet som innehåller beviset. För det andra kan du bara snail maila det till dem. Naturligtvis är den groovy geek som jag är, jag störde inte med snigelpostalternativet, det är elektroniskt! Allt jag gjorde var att bifoga min fastighetsskattform som jag var tvungen att fylla ut varje år som ägare till fastigheten.

Steg 6 - Skriv ut eller spara ditt bevismaterial

Så snart du lämnar in ditt bevis kommer du till en sida som ger dig ett referensnummer och är i princip ett kvitto för ditt inlämnande. Det är en riktigt bra idé att skriva ut eller spara den här sidan för dina poster, du vet aldrig om någon på den oavhängda fastighetsadministrationen * oavsiktligt * kommer att förlora din information.

Steg 7 - Ange din postadress

Din stats Oclaimed Property organisation skickar en check till dig, men de behöver veta var du ska skicka den. Ange din adress och klicka på Nästa .

Steg 8 - Skriv ut eller spara bekräftelse Ditt kravspaket mottogs

När du har avslutat inlämning av all nödvändig information ändras din fordringsstatus till Mottagen . Återigen, när du ser den här sidan är det en bra idé att skriva ut eller spara den här sidan för egna personliga journaler.

Helt klar!

Nu behöver du bara vänta 60 dagar för behandling - det känns verkligen som en mail-in-rebate eh ? När fordran har behandlats kommer de antingen att skicka en check eller kontakta dig, men jag säger att du ska hålla ett öga på det om de blir slarviga. Jag lämnade min begäran i början av augusti och jag väntar fortfarande. Kommer hålla dig uppdaterad när jag får det!

Hur mycket pengar betalar staten dig? Skicka dina "vinster" nedan! Skulle älska att veta hur mycket pengar som väntar där ute för allt du groovyReaders att hävda!