Google, Sluta be mig om mitt telefonnummer [Unplugged]

När du loggar in på mitt Gmail- eller Google Voice-konto frågar Google mig konsekvent på mitt telefonnummer. Självklart var min första tanke "det är mitt Google Voice-konto ... har du inte mitt nummer?" Det är uppenbarligen inte, men på något sätt har Google inte ett aktuellt antal av mig och jag tänker behålla det på så sätt. Google verkar dock inte vara överens.

Trots att du hoppat över processen flera gånger har Google fortsatt åskådat mig med telefonnummerförfrågningar. Hur många gånger måste jag logga in och hoppa över det innan Google får tanken? Var är borttagningsknappen? Och ja ... Jag vet att du säger att det är för mig själv om jag låser mig ur mitt konto. Men ändå, nej tack.

Även efter att ha klickat på knappen för liten hopp, visas ett bekräftelsesfönster. Är du säker på att hoppa över? Ja Google, det är jag. Jag vill inte ringa en vän, jag vill inte fråga publiken, det här är mitt sista svar!

Trots Googles förbättrade inställning till integritet skulle dess trakasserier för mitt nummer visa sig. Om Google behöver ett telefonnummer, är jag glad att ge dem en falsk, men jag föredrar inte att. Om de behöver mitt riktiga nummer, är jag glad att inte längre använda sina tjänster.

I Billpoulins berömda ord: "FÖR NÅGON SOM VIRKSAMHET VIRKAR FÖR GOOGLE: STOPP SOM ÄR FÖR MY CEL NUMBER. Jag ger aldrig det till dig. "