Google lanserar ett telefongalleri i stället för Nexus One

"Ska jag få HTC EVO eller iPhone ...?" "Samsung Galaxy Epic 4g eller Droid X ...?" Det är de kända sista orden som vanligtvis slutar i en blodig nävekamp mellan fans från båda sidor. Men vad sägs om fakta? Har du sett Smartphone Comparison-diagrammet i -forumet? När jag bestämde vilken telefon att köpa den där var en livsuppehållare! Jag tycker att någon på Google hämtade på idén, för det handlar bara om exakt vad det nya Google-telefongalleriet är.

Nexus One var Googles stolthet och glädje, flaggskeppet i Android-flottan. Men trots Googles webbmarknadsförsök tog det inte helt av - de flesta köpte Droid eller G1 istället. Nexus-enheten var alltid tillgänglig för köp på google.com/phone, och den här veckan fick Nexus-enheten start för att skapa plats för alla telefonerna i Android-familjen.

Den nya Google.com/Phone

Den nya / mobila webbplatsen för Googles imperium är som en nätbutik för alla Android-telefoner. Du kan sortera efter transportör, tillverkare och land. Det är väldigt enkelt, och det är ett groovigt sätt att veta utbildad själv innan du registrerar dig för ett 2-årigt kontrakt eller köpa en $ 500 + -telefon.

Har du en Android-telefon? Vilken? Berätta för oss nedan i de groovy kommentarerna!