Få din egen Groovy Kommentar Avatar / Gravatars

Du kanske har märkt att många som kommenterar har ett foto av dem som visas bredvid deras kommentar. Jag har blivit ombedd av flera läsare hur man lägger till sitt foto i kommentarsystemet, så jag tänkte att detta skulle vara en utmärkt How-To för alla.

Vad är en Gravatar?

En Gravatar är ett foto eller en avatar som följer dig från webbplats till webbplats som visas bredvid ditt namn när du kommenterar webbplatser som kör WordPress-programvara, som .

Alla som standard får en anpassad Gravatar men det är mycket bättre att lägga till egna. Låt oss göra det nu!

Så här får du din egen personliga och anpassade Gravatar

Saker du behöver:

  • En e-postadress du ska använda för alla webbplatser du lägger in kommentarer till
  • Ett foto

1. Besök http://gravatar.com/ och klicka på knappen Få din Gravatar idag .

2. På nästa sida Ange din e- postadress och klicka på Registrera .

3. Ett e-postmeddelande skickas för att bekräfta, öppna din e-postadress och klickaaktiveringslänken .

4. Länken ska ta dig till aktiveringssidan, här Skriv in önskat användarnamn med små bokstäver och siffror, inga mellanslag eller skiljetecken. Ange sedan ett lösenord som du vill använda för ditt Gravatar-konto.

5. Nu måste du tilldela en anpassad bild. Klicka på Lägg till en genom att klicka här!

6. Nästa måste du välja var du vill få din bild. I mitt fall kommer jag att dra min från min Facebook profilbild, så jag ska välja En bild på internet .

7. Ange din bild / bildplats och klicka på Nästa .

8. Risken är att din bild inte är en perfekt kvadrat, så här kan du beskära din bild med den prickade rutan till vänster. Den lilla förhandsgranskningen och Stor förhandsgranskning är hur din sista Gravatar kommer att se ut. Klicka på Beskära och avsluta! när det är klart.

9. Nästa, klicka på en ACCURATE rating för din Gravatar.

Med det i åtanke, var god behålla dem G eller PG för användning på och bara om någon annan användbar webbplats på Internet; du vill inte riskera att ha dina kommentarer / Gravatar återkallas.

Helt klar!

Nu när du lägger en kommentar på en webbplats använder du bara samma e-postmeddelande som du använde när du konfigurerar Gravatar och din groovy avatar kommer att visas bredvid ditt namn om webbplatsen stöder den. Känn dig fri att testa det nedan, i kommentarer!