Få ett år med Xbox Music Pass för $ 31.41 idag, Pi Day

Microsoft säljer sin Xbox Music Pass årliga prenumeration för $ 31.41 till firande av Pi Day. I överensstämmelse med denna matte dag säljer Microsoft även nya digitala presentkort i Windows Store med ett Pi-dagtema och ger dig 50% rabatt på Einstein Brain Trainer-appen för Windows Phone.

Idag är dagens nördar och nördar firar den matematiska konstanten Pi som observeras varje år den 14 mars vilket ger dig 3, 14 vilka är de tre första siffrorna i Pi i decimalform. I år är det särskilt coolt eftersom det är 3, 14, 15 vilket motsvarar de första fem siffrorna i sekvensen.

Ett år med Xbox Music Pass på det billigaste

Jag är inte en matematiker, men en sak jag vet är idag att du kan få ett helvete av ett avtal för ett år med Xbox Music Pass. Denna affär är bra för idag bara, så du vill hoppa på det snabbt.

Självklart med 12 månaders Xbox Music Pass-prenumeration har du tillgång till över 30 miljoner låtar som du kan komma åt på din dator, surfplattform, Windows Phone, Xbox och till och med Android och Apple iOS-enheter. Ja, du har full tillgång till alla dina låtar på din iPhone eller Android-telefon också.

Xbox Music har blivit en strömmande strömmande tjänst eftersom den först släpptes med Windows 8. Det vanliga priset för ett årsabonnemang är $ 99, så om du är nyfiken på tjänsten är det nu den perfekta tiden att gå med på billigt ... väldigt billigt .

En av de lite kända extrafunktionerna om Xbox Music är att du har tillgång till tusentals musikvideor från dina favoritartister på Xbox 360 eller Xbox One.

Få 12 månaders Xbox Music Pass för 31, 41 USD (endast USA)

De andra erbjudandenen

Medan Xbox Music Pass för $ 30 är den stora nyheten, här är en titt på de andra sätten att du kan fira Pi dag med Microsoft.

Få Pi Themed Digital Presentkort

Få Einstein Brain Trainer för 50% rabatt för Windows Phone

Vem visste en sådan nerdy dag skulle få så bra specialerbjudanden?