Få en gratis månad av Amazon Prime om en leverans är sen

Om du är Amazon Prime-medlem, är en av de snygga fördelarna gratis två dagars frakt. Men om Amazon saknar tidsfristen som det lovar ditt paket kommer att anlända är du berättigad till en gratis en månads förlängning av din årliga premie medlemsavgift. Och om du inte är medlem i Prime, kan du få dina fraktkostnader återbetalas automatiskt.

Amazon garanterad snabb leverans

Enligt Amazonas garanterade accelererade leverans Fine Print:

Om du fick gratis frakt via Amazon Prime kan du vara berättigad till en gratis förlängning om en månad när det utlovade leveransdatumet inte är uppfyllt. Prime Extensions är begränsade till en per gratis test och 12 för ett årligt medlemskap. Gratis Amazon Student och Amazon Mom Prime Memberships kvalificerar sig inte för denna förlängning.

För att få denna affär måste du kontakta Amazons kundsupport och begära den extra månaden. Du måste också verifiera det, vilket inte borde vara ett problem eftersom företaget har samma UPS- eller Fed Ex-fraktinformation. Prime medlemmar är också berättigade till en ledig månad av Prime per år, så förhoppningsvis är din leverans kille inte i tid en gång i taget.

Detta är en dold fördel för Amazon, och att få en gratis månad Prime är en bestämd fördel. Faktum är att ta en titt på de 10 fördelarna med Prime du inte använder.

Jag har personligen aldrig haft sen leverans, eller behövde använda denna policy, men jag skulle vara intresserad av att höra från någon som har. Lämna bara en kommentar nedan och berätta om din erfarenhet.

Här är några andra Amazon shopping tips du kanske inte är medveten om:

  • Hur får man prisändringsbidrag på Amazon-inköp
  • Så här hittar du och använder Amazon Instant Coupons
  • Få Amazon Price Drop Återbetalningar från Amazon med kreditkort prisskydd
  • Återladdad köpta e-böcker från Amazon till olika enheter
  • Så här rensar du din Amazon Browsing History