Flödar - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är ljud- och meditationsappflödet. Normalt är det $ 3, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdagen den 6 oktober.

Vad är det?

Flödande är lite vitt brus, lite meditation och lite avslappnad app. Det vita bruset har inställningar för meditationsmusik, regndroppar, fåglar och rinnande vatten. Appen ger dig tre musikval och låter dig styra mängden och blandningen av andra ljud. De flesta vita ljudappar som jag har använt, till och med gratis, ger dig mer kontroll än att flyta. Jag fann att du kan bara kontrollera intensiteten hos ljudelementen, inte sorten.

För meditationen ger Flowing dig en djup sömn, en lätt sömn och ett generellt avkopplingsalternativ. Berättaren har en drömmande röst som gränsar till det löjliga. Hon verkar försöka alltför svårt att låta som att hon vill slappna av dig från en annan värld.

Avkopplingen inkluderar det vita bruset, meditationen och 3D-parallax natur scener. När du flyttar din iPhone eller iPad flyttar scenen med dig. Konsten i appen var otrevlig. Det påminde mig om saker som jag skulle se i en rundown hotell eller restaurang. I synnerhet följde 3D-djursögonen dig överallt. Jag seriöst! Jag är inte paranoid! Om du vill ha andra scener innehåller Flowing annonser för några av deras andra appar som Sunny.

Vem är det bra för?

Någon som gillar meditation och white noise apps tillsammans med en liten variation i vad de lyssnar på kan njuta av den här appen. Jag skulle inte betala pengar för det personligen, men meditationerna ger mig lite variation. Jag skulle behålla den här appen i bakgrunden när jag arbetar med hörlurar och kan inte strömma musik. 3D-konsten ... Jag skulle låta barnen leka med. Barn gillar skumma saker och skulle tycka om att se konsten flytta när de spelar med iOS-enheten.

Ska du ladda ner det?

Den här enkla appen körde utan tvekan på min iPhone 5s. Det tar upp 100 MB, så det är inte ett utrymme gris. Jag håller det runt för en snabb meditationsavbrott eller bara för att underhålla barnen.