Tjäna gratis Google Play-kredit med Google Feedback

Köpa appar kan vara jättekul, men när du börjar stapla upp $ 0.99 här och $ 2.99 där kan siffrorna snabbt byggas upp. Lyckligtvis kan du med Google Opinionsbelöningar få nästan alla betalda apper gratis!

Hur det fungerar

Börja med att ladda ner appen Google Opinion Rewards.

När appen har installerats skickar appen dig push notification när en undersökning är tillgänglig.

Att slutföra en enkät är lätt, och de flesta undersökningarna är sällan längre än fem snabba frågor.

I slutet av varje undersökning kommer du att bli belönad med en del Google Play-kredit.

Det verkar inte som mycket, men i mina ögon är £ 0.18 ($ 0.23) ganska anständigt med tanke på att du ibland kan få mer än en undersökning per dag.

Jag har använt appen för några månader nu och har fortsatt att göra min vanliga Google Play-appshopping och jag har funnit att jag kan

Tips och tricks

Eftersom de flesta av dessa undersökningar är platsbaserade, kommer det oftast att utlösa omröstningarna genom att gå runt ett upptagen område med många butiker.

Hur man spenderar ditt kredit

När du har hämtat lite kredit kan du spendera den som du normalt skulle göra. Gå till Play Butik, hitta en app på din önskelista du vill köpa, eller bläddra i diagrammen för att hitta något nytt och spännande.

När du köper en app, ett album eller en film, se till att du väljer "Google Play-saldo" som din föredragna betalningsmetod. Klicka sedan på "Köp" ...

Och du kommer att vara klar.

Observera att du inte kommer att kunna betala för allt inne i Google Play med din balans. Prenumerationer på Google Play Musik eller andra återkommande appabonnemang kan bara komma ut ur ditt kredit- / betalkort. Individuella inköp i appen kan också misslyckas med att komma igenom din Play-balans, men hittills har de flesta av dem jag försökt fungera bra.

Så där har du det, svara på snabba undersökningar och få betalt i Google Play-saldot. Enkel och okomplicerad. Vilka appar fick du med dina gratis krediter? Berätta för oss i kommentarerna nedan.