Dropbox Doubles Free Space Referral Bonus för alla konton

Dropbox, en av mina favoritfria filsynkroniseringar och cloud backup-tjänster tillkännagav idag att de har ökat remissbonuset på gratis konton från 10.25 spelningar upp till 16 spelningar. Referensbonusen för varje person du får anmäla dig har också fördubblats till 500 meg.

Pro konton visades också kärleken. Varje hänvisning ger dig nu 1 gig ledigt utrymme upp till maximalt 32 spelningar med ledigt utrymme. Top toppen av den goda nyheterna med en körsbär, bonusarna är retroaktiva så beroende på hur många personer du har refererat tidigare, kanske du redan är maxed out (jag var ...).

För att börja bygga upp ditt Dropbox-konto med gratis remissbonusar, logga bara in på Dropbox-webbplatsen och klicka på länken Få ledig plats

Kopiera den markerade texten som visas nedan och börja dela den manuellt eller automatiskt med Twitter, Facebook eller e-post.

För att kontrollera hur mycket lagringsutrymme du har fått från dina Dropbox-hänvisningar, klicka på fliken Referralstatus från Dropbox-webbplatsen.

Trots att hänvisningsstatusen visar att jag har maxat ut mitt konto (första skärmbilden ovan) verkar det kanske vara några dagar för de nya gränserna att sparka in. Jag säger det här eftersom jag tittar på sidan Kontoinformation på mitt konto, det visar att jag fortfarande är begränsad till den gamla 10.25 Gig-gränsen.

Hallå? Dropbox? Visa mig älsklingsbarnet!

Tidpunkten för detta meddelande är intressant baserat på de senaste rykten om att Google kommer nära att släppa sin egen lagrings- och synkroniseringsservice för moln. Ärligt talat bryr jag mig inte mycket om varför men det går att visa att en liten tävling aldrig är skadlig för konsumenten (vanligtvis ...).