Ladda ner Windows 10 Technical Preview Build 9926 ISO

Microsoft förra veckan släppte den nya Windows 10 build 9926 för medlemmar av Windows Insiders-programmet som en in-place-uppgradering. Företaget gjorde också en ISO-bild av den tillgänglig så att du kan göra en ren installation på en testdator eller virtuell maskin.

ISO-bilden finns på över 20 språk och kan laddas ner gratis. 64-bitarsfilen ligger nära 4 GB (3, 92) och 32-bitarsversionen ligger strax över 3 GB (3.01).

Med ISO-bilden kan du bränna en DVD eller skapa en startbar flash-enhet för att installera den på en fysisk maskin. Mitt favoritverktyg för att skapa en Windows 10-startbar flash-enhet är ett gratis verktyg som heter Rufus, som du kan läsa hur du gör här.

Observera att du måste ange följande produktnyckel som Microsoft tillhandahåller på sin webbplats, det är inte någon hemlig nyckel på något sätt.

NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

Medan den här byggnaden är ganska stabil, mycket stabilare än den läckta byggnaden 9901, kom ihåg att det här är det tekniska förhandsgranskningen och du vill inte installera den på din huvuddator som du använder för att få saker gjort. Installera den på en sekundär bärbar dator eller dator eller på en virtuell maskin.

Hämta Windows 10 Technical Preview Build 9926

Har du testat Windows 10 Technical Preview? Låt oss veta vad du tycker om det i kommentarerna nedan.

För att fortsätta med den fortsatta resan av Windows 10 från teknisk förhandsgranskning till den slutliga versionen senare i år, gå med i vårt Windows 10-forum.