Inaktivera Windows Defender för Microsoft Vista

Windows Defender är en gratis spionprogram / Malware-aktiv scanner Microsoft levereras med deras senaste operativsystem, Windows Vista (du kan ladda ner här för XP). Vista aktiverar Windows Defender som standard, vilket är OK om du inte använder en annan produkt som Spybot (min fav). Nyligen i mitt forum frågade en användare hur man inaktiverar Windows Defender, så jag tänkte att det skulle göra en hjälpsam hur-till-skrivning. Följ bara de enkla stegen nedan.

Inaktivera Windows Defender:

1. DubbelklickaWindows Defender- ikonen i Aktivitetsfältet

1a. Ett annat enkelt sätt att öppna Windows Defender är att: KlickaWindows Start-knappen och Skriv försvarare i textrutan Starta sökningar och tryck sedanEnter- tangenten.

2. Klicka på Verktyg och klicka sedan på Alternativ

3. Bläddra till botten av alternativen och avmarkera rutan Använd Windows Defender . Klicka på Spara för att avsluta och spara ändringar

4. Klicka på Stäng

Nu för de flesta användare bör detta vara tillräckligt för att inaktivera Windows Defender. Det finns dock ett annat steg du kan ta för att ta bort Windows Defender från systemstarten. Känn dig fri att ta en titt nu på denna groovy.


Taggar: klient, howto, vista, säkerhet, Windows Defender