Anpassa Google navigeringsfältet i Chrome

Liksom många andra Google-tjänster kan du inte anpassa Google Navigationsfältet. Medan du inte kan anpassa det som standard, finns det en förlängning som gör jobbet - Big G Black Bar Sortera för Chrome.

Gå till Big G Black Bar Sorterings hemsida (Länk nedan) på Chrome Web Store och installera tillägget. Utvidgningen kräver att användarna ger tillgång till data på google.com: s webbplats. Klicka på knappen Lägg till för att fortsätta installationen.

När du har installerat tillägget besöker du Google och loggar in på ditt konto. Nu har du möjlighet att dra och släppa objekt från Googles navigeringsfält till olika fläckar.

Du kan även flytta objekt från menyn Fler och placera dem ovanpå navigeringsfältet för enkel åtkomst. På det här sättet kan du se till att det visar de artiklar du använder regelbundet. Om det finns någon tjänst som inte finns på listan, klicka på menyn ännu mer.

Klicka på Lägg till till nedrullning menyknappen och det kommer att lägga till tjänsten till Googles navigeringsfält.

Utvidgningen ändrar inte utseendet på navigeringsfältet, men det låter dig organisera det och hålla länkarna till tjänster som du faktiskt använder ovanpå.

Installera Big G Black Bar Sorter-förlängningen