Stäng automatiskt din Android-telefon medan du sover eller arbetar med tystnadsplanerare

Har du någonsin blivit väckt av ett sms, e-postmeddelande eller prank-samtal under mitten av natten? Eller kanske du har suttit mitt i klassen eller ett arbetsmöte bara för att störa alla med din skamliga Justin Bieber ringsignal. Jag kan inte berätta hur många gånger jag har förlorat god sömn eftersom jag glömde att ställa in min telefon för tyst, men den gratis Silence Scheduler-appen kommer att förhindra att det någonsin händer igen.

Du kan hämta appen från marknaden genom att söka efter "Tystnadsplanering" eller bara besöka den här länken. Appen är gratis, men den stöds av annonser. Om du gillar appen finns en annonsfri version tillgänglig för $ 0.99.

När det är installerat visas det i din applådan. När du laddar upp appen är det väldigt enkelt att använda, klicka bara på Schedule Silence- knappen och börja lägga till tysta tider på telefonen.

Stilla intervall arbetar genom att tilldela starttid och sluttid. Du kan ställa in telefonen för att bli tyst under vilken tidsram du vill, och till och med ange vissa dagar per vecka.

Slutsats

Silence Scheduler är en solid app som gör en grundläggande sak och det gör det bra. Om allt du behöver är att kunna schemalägga tidsintervall som telefonen ska vara tyst, så är den här appen värt ett försök. Oavsett om jag sover, arbetar, i skolan eller deltar i lanseringen av en ny teknisk gadget-med hjälp av denna app är min telefon nu inställd på farthållare för tyst läge.