Automatisk omladdning för Chrome uppdaterar dina webbplatser för dig

Har du någonsin vill köpa något den andra som säljs för att vara den första som får det? Eller kanske är det ett högt utförsäljningsobjekt som du måste ta hand om. Kanske är du bara trött på att trycka F5 på din favoritblogsida för att se om en ny kommentar har lagts upp.

Om du svarat ja på någon av dessa frågor har jag goda nyheter. Genom att följa denna behöver du inte göra någon manuell omladdning varje gång - Google Chrome Auto Reload kan göra det för dig. Du kan även ange hur ofta sidan laddas om för att passa dina behov. Nu är det groovy!

Enligt den officiella beskrivningen är plugin ganska enkel. Auto-Reload enkelt:

Uppdaterar en webbsida regelbundet.

Pluggen visas i Google Chrome-plugingalleriet och kräver ingen typisk nedladdning och installation. Allt du behöver göra är att gå till sin Chrome webbshopsida och klicka på Installera .

När du har installerat, lägger Auto-Reload till en knapp i adressfältet i Chrome bredvid favoriterna Star-knappen.

Blå innebär att automatisk omladdning inte är aktiv.

Grön betyder att automatisk omladdning är aktiv.

Den röda pilen indikerar "Sticky Mode". När den är aktiverad varje gång webbadressen öppnas i en flik aktiveras automatiskt omladdning.

Om du högerklickar på knappen Auto Reload kan du inaktivera den eller gå till alternativ och anpassa inställningarna för reload timer.

Övergripande Chrome Auto-Release är en ganska groovy liten förlängning och av alla de uppdateringar / återladdningsprogram som jag har spelat med, är den här bäst.