Apps

Det är slutet på en annan app-driven vecka. Om du inte har haft tid att besöka Play Store, är det här veckans nyhetsvärda appar och spel. Från nya produktivitetsverktyg till Halloween-tema spel har vi tagit dig.

Apps

Dragon Mobile Assistant (Beta)

Dragon Mobile Assistant tillåter röstkommandon och röstmeddelanden med din Android-enhet. Ringa ett samtal, skicka ett textmeddelande eller få vägbeskrivningar till en plats genom att helt enkelt prata med din enhet. Appen är i beta så förvänta dig inte att allt är perfekt. Fortfarande är något det här coolt definitivt värt ett försök.

Dagligt märke

Om du försöker skapa en daglig rutin och spåra hur bra du är, är Daily Badge appen för dig. Tryck på en stjärna för att markera ett uppnått mål, en dag i taget.

UbiSafe

UbiSafe är en plats-tracking app för att hålla ett öga på dina familjemedlemmar. Funktionerna inkluderar realtidskartläggning, incheckning, nödlarm och platshistorik.

WiFi-kamera

Den här lilla men spännande appen gör din Android-enhet till en Wifi-baserad CCTV-kamera. Du kan komma åt kameraflödet från din webbläsare, och både dator och Android-enhet måste vara ansluten till samma Wifi-nätverk.

Color Grab

Med den här fina appen kan du välja en färg från kamerans sökares enhet och berätta vilken färg den är. Perfekt för grafiska designers eller personer som är färgblind.

Spel

Nun Attack

Det här spelet kan inte vara mer olämpligt - men det är otänkbart intressant. Nun Attack låter dig ta bort det onda vapnet åt gången.

Tower Raiders 3

Det finns ett överväldigande överflöd av tornförsvarsspel i Play Store som att välja bara en verkar en omöjlig uppgift. Tower Raiders 3 är ytterligare ett tillägg (och uppföljare) men skryter av unika regler som kräver ett riktigt strategibaserat krigsspel. Den här nya versionen ser också ut att ha en av de bästa grafiken i sin genre.

Familj Feud & Vänner

Spela detta klassiska TV-spel med Facebook-vänner och andra Family Feud & Friends-spelare. Spelet har social delning med Facebook, högupplösta grafik och prediktiv text för blixtiga svar.

Planet Wars

Ett topp-down shooter spel med handritad grafik, Planet Wars låter dig ta på sig vapen av utomjordingar för att rädda världen. En kombination av skytteåtgärd och strategi, det här spelet är intressant nog att hämta och spela.

Ghostbusters: Paranormal Blast

Det påminner dig inte bara om den klassiska hitfilmen, det här spelet har också en ökad verklighet till stridsspöken i ditt grannskap. Använd din egen plats som spelplan, spela i 3D-högupplösta grafik och spränga genom 20 + uppdrag för att uppnå en expertghostbusting-status.

Att ha en Android-enhet är en väg mot app-upptäckt - och förhoppningsvis hittar du dina att bli enklare med den här veckans lista. Om du har försökt någon av dessa appar och har något att säga, snälla dela dem nedan i kommentarerna!

Finns det en snygg ny app du upptäckt? Vi skulle gärna höra om det också!