Apple iPhone 4S: Den senaste Steve Jobs Hurray

SAN FRANCISCO - Även en vecka efter hans död på 56 - överraskar Apple chef Steve Jobs. Alltid showman, hans senaste produkt - en iteration på den nuvarande iPhone 4 tillkännagav och breddat på en dag innan han dog - slutar wowing.

Även i avsaknad av en stor arkitektonisk uppgradering i form av en iPhone 5 - säljer 4S som galen. Pressen glömde en sak. Det finns miljoner och miljontals oss Apple iPhone 3G och 3GS-användare som skulle älska ett nytt kontrakt - kanske med Verizon eller Sprint? - och en bättre kamera. IPhone 4S visar sig ha en utmärkt kamera. För semestern, marknadsvis minst, är Apple rätt på pengarna.

Dagen Jobb dog 5 oktober 2011 undrade jag om han hade sett rubrikerna på iPhone 4S. Jag hoppades inte. Det skulle inte vara en passande tanke att avsluta sin senaste, oförskräckliga, imponerande framgångsrik sträcka.

Nu önskar jag att han kunde se detta. Den sista överraskningen!

Apple iPhone 4S-linjer är överallt. Se vårt galleri här. Och här är två diagram. Klicka här för den ultimata smartphone-jämförelsetabellen, inklusive den nya Apple iPhone 4S.

Steve Wozniak, som berättade att han alltid kommer dit tidigt och försöker vara först i raden för en ny Apple-produkt, som bilden nedan.

Tack, Cult of Mac, för att snappa detta fantastiska foto.