Apple iOS 7 lägger till förmåga att blockera oönskade samtal och texter

Nytt i Apples kommande iOS 7 är en funktion som låter dig enkelt blockera oönskade samtal. Det fungerar som en charm, och det är dags att Apple integrerar detta i sitt operativsystem.

Obs! IOS 6 låter dig konfigurera vad som i grund och botten är en "vit lista" av samtal som kommer in när du befinner dig i Stör ej läge. Men det här är en helt ny funktion som låter dig blockera ringer när som helst!

Blockera oönskade samtal i iOS 7 steg för steg

Om du har oönskade samtal från galen exes eller faktura samlare som bara inte kommer att sluta med de chockerande telefonsamtalen, så gör du vad du gör för att stoppa dem - när du uppdaterar till iOS 7.

1) Det första du gör är att gå till din samtalshistorik genom att starta appen och knacka på Recents. Det är den lilla klockikonet.

2) Nu behöver du bläddra och hitta det nummer du vill blockera. Tryck på ikonen "I" för information om samtalet om du behöver det.

3) Efter det, rulla ner och hitta alternativet "Block this Caller" och tryck på det.

4) Nu kommer du få en snabb fråga om du vill blockera det numret - Tryck på Blockera kontakt.

5) Kontakten är blockerad! Du kan avblockera det när som helst senare, men vem skulle vilja göra det? Särskilt om det är din psyko exes försöker trakassera dig. För vissa människor kan jag föreställa mig att den här uppdateringen inte kan komma snart snart!

Faktum är att det ser ut när den officiella versionen av iOS 7 släpps, stoppar blockeringen inte bara med telefonsamtal och texter. Enligt Apple Press Release, det avsnittet Ytterligare nya funktioner listas följande:

Telefon, FaceTime och Meddelanden blockerar för att förhindra att specifika personer kan kontakta dig.

Så du kommer inte bara att kunna undvika irriterande telemarketer och andra trakasserande samtal, du kan stoppa alla former av kommunikation på din telefon.