Amazon Echo Tip: Aktivera Wake Up Sound

När du först får Amazon Echo ur lådan, visade vi dig några funktioner som du vill aktivera genast för att göra Echo smartare. Alexa är namnet på den artificiella intelligensen som den smarta talaren använder för att ge dig information, och är dess wake word.

Men ibland kanske du behöver vakna upp Alexa och berätta för henne att du får din flash briefing, beställa ett objekt, eller bara ta reda på temperaturen utanför. Om ditt eko är i synfält ser du ringarna runt omkroppen på lampan och det låter dig veta att hon lyssnar.

Men om ekkot inte är till din åsyn vet du inte om hon hörde dig eller inte, och det är här som gör det möjligt att få ett vakna ljud.

Aktivera Amazon Echo Wake Up Sound

För att göra Amazon Echo ge dig ett vakna ljud, gå till Echo-appen på Android, iOS eller gå till sitt webbgränssnitt på din dator.

Gå sedan till Inställningar> Ditt ekos namn> Ljud . Därifrån kan du slå på Väck ljud, Spela ett bekräftelselyd när du vaknar Echo . Du kan också aktivera ett slut på begäran ljud om du vill ha det också. Med ljudet aktiverat är du säker på att Alexa vaknade och väntar på ditt kommando.

Har du ett Amazon Echo? Vad tycker du om det hittills och dela med dig av dina favorittips för att använda det i kommentarsektionen nedan.