AG Drive - Apples gratisapp i veckan för iOS-enheter

Den här veckan har Apple App Store-redaktörerna valt AG Racing-spel som sin fria app i veckan. Vanligtvis $ 4, du kan ladda ner det gratis till torsdagen den 29 september.

Vad är det?

">

AG står för anti-gravitation. Spelet handlar om racing utan vägar. Du kommer att tävla ditt skepp mot utlänningar på olika världar. I gameplay kan du använda accelerator- eller skärmkontrollen. Techno-musik och underbar grafik gör det roligt att bara utforska. Med den här gratisappen får du inte bara ett iPad- och iPhone-spel, men det fungerar också på AppleTV. Att spela på TV: n var jättebra, även om jag inte har spelkontrollen. Jag hade mest kontroll över mitt skepp på iPad, vilket gjorde att hela enheten kunde hjälpa mig att styra lättare. Integrationen med Game Center låter dig samordna spel.

Vem är det bra för?

Spelare med en stadig hand. Startfartyget är inte så bra. Fartyget var svårt att kontrollera som nybörjare. Spelet ger dig möjlighet att uppgradera skeppet till något bättre, men jag måste betala för uppgraderingen som ett inköp i app. För att vara ärlig driver det mig lite galen. Antingen är det ett fritt spel, eller det är det inte.

Efter den utmärkta handledningen kan du prova en längre race eller bara en 30-60 sekunder sprint. Jag kvalificerade mig aldrig för några högre nivåer, och jag köpte inte några uppgraderingar. Som sagt, i slutet av min recension hade jag kul med det. En trevlig avledning för att förbättra min hand-eye-koordinering.

Ska du ladda ner det?

På min iPhone 5s som körde iOS 9 spelade spelet bra trots den intensiva grafiken. Det är synd att spela det på iPhone eftersom det förtjänar en stor skärm. Att spela på iPad eller Apple TV var mycket roligare.

Spelet tar en jättebra 541 Meg: Ej lämplig för enheter som saknar utrymme. Jag tog bort den från min iPhone, men jag håller den på AppleTV och iPad. Jag kommer njuta av att visa upp min TV och stereoanläggning för gäster med AppleTV-versionen.