Lägg till dina Skype-kontakter till ditt slagteam med den nya integrationsförhandsgranskningen

Microsoft tillkännagav i veckan att Skype nu kommer att integrera med Slack, den populära messaging och samarbetsplattformen för lag. Här är en titt på hur du ställer upp och börjar använda Skype och Slack-plattformarna tillsammans.

Skype Integration with Slack

För att ställa in detta, gå vidare till Skype-integrationen för Slack-webbplats och klicka på knappen Lägg till till Slack för att starta installationsguiden.

Därefter uppmanas du att logga in på ditt Slack Team-konto.

Om du får följande skärm, se till att låta din lag admin veta så att de kan lägga till stöd för Skype.

Allt ditt lag admin behöver göra är att följa samma steg, och istället för skärmen ovan, eftersom de har administratörsrättigheter, kommer de att kunna godkänna det.

Framgång enligt Skype-botten.

Efter den enkla installationsprocessen borde du vara bra att gå och kan börja använda Skype med Slack. För att starta ett gruppsamtal, skriv: / skype i någon av dina kanaler. Kontrollera sedan att du vill starta ett Skype-samtal i kanalen.

Medlemmen i ditt lag behöver inte heller ha ett Skype-konto. Enligt Skype:

Alla i ditt lag kan delta i samtalet om de har ett Skype-konto eller inte. Logga in som gäst, med ett Microsoft-konto eller Skype-namn.

Samtalet öppnas i din skrivbords webbläsare. Beroende på din standardwebbläsare måste du installera ett tillägg eller plugin.

Det är värt att notera att om du har installerat Skype-skrivbordsappen visas chatten också där. Fördelen med att ha den webbaserad är att du kan ha möten och konversationer med någon och det spelar ingen roll vilken stationär OS de använder.

Eller de kan få Skype-mobilapparna att gå med från en smartphone. Det finns en Skype-app för Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry, och även Amazons brandtelefon.

Oavsett om du använder webbläsaren eller skrivbordsklienten, kommer Skype att fungera som det normalt gör, och du kan bjuda in fler personer, ställa in en video eller ett röstsamtal etc.

Kom ihåg att denna integration mellan Skype och Slack fortfarande finns i ett förhandsgranskningsstadium. Det betyder att du kan förvänta dig några buggar och saker kommer inte alltid fungera så smidigt som du vill.

Vi skulle vilja höra från de av er som har provat det här och vad du tycker om det hittills. Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.