100 GB gratis OneDrive-lagring för två år (uppdaterad)

Microsoft fortsätter att marknadsföra sin OneDrive Cloud Storage-tjänst, och den här gången ger dig 100 GB gratis lagringsutrymme i två år, bara för att registrera dig. Microsoft fortsätter kontinuerligt med ante när det gäller lagringsutrymme för moln.

Förra sommaren dubblade företaget det gratis OneDrive-lagring till 15 GB för gratis konton. Samtidigt, om du var en Office 365-abonnent, var du uppe till 1 TB utrymme, och den har nyligen ökats till 10 TB, och så småningom blir obegränsad lagring.

Uppdatering 2/19/2015: Detta erbjudande var tidigare bara USA, men idag meddelades att någon i världen kan få detta lediga utrymme.

Om du är en Dropbox-användare ger Microsoft dig 100 GB ledig plats i ett år. Gå bara till den här länken för att hävda det.

OneDrive-lagring

Efter de två åren är det svårt att säga vad företaget kommer att göra eftersom det tycks erbjuda massor av lagringsutrymme hela tiden. Men förra året slashed företaget det månatliga avgifter till följande:

  • $ 1, 99 för 100 GB (tidigare $ 7, 49)
  • $ 3, 99 för 200 GB (tidigare $ 11, 49)

Om du accepterar denna affär, kom ihåg att du kan säkerhetskopiera dina foton från OneDrive från någon typ av mobilenhet, det är Android, iOS, Windows Phone och till och med Amazons brand-enheter. Och bara genom att göra det får du 3 GB mer lagringsutrymme gratis.

För att få reda på hur du gör det, kolla in vår artikel: Säkerhetskopiera automatiskt bilder till OneDrive från vilken mobil enhet som helst.

Inga kreditkort krävs för den senaste affären, men fångsten är att du måste godkänna reklamemail från Microsoft och befintliga Bing Rewards-användare kan också dra nytta av den här affären.

Jag bytte till Bing som min heltidsbläddrare för över två år sedan och måste säga att jag aldrig har missat Google. Den andra fördelen är Bing Rewards. Du får belöningspoäng för sökningar du gör, och sedan efter att poängen ackumuleras kan du använda dem för presentkort, köpa spel till Windows 8.1 och Windows Phone och många andra intressanta saker.

Få 100 GB gratis OneDrive-lagring i två år via Bing Rewards