YouTube Capture för iOS tillåter användare att publicera sina videoklipp med lätthet

Google har varit upptagen i år med att återuppbygga sin närvaro på iOS efter att Apple gav YouTube och Google Maps av sin mobila plattform. Som du vet, har Google släppt fristående appar för iOS för Youtube och nyligen Google Maps och båda programmen har fått mycket beröm från iOS-gemenskapen eftersom Google har lagt mycket arbete på att göra båda programmen mycket bättre än tidigare versioner. Idag har Google släppt en annan applikation på App Store som gör det enkelt att ladda upp dina videoklipp på YouTube.

YouTube Capture är ett nytt videoprogram som ger användarna en nästan direkt anslutning till YouTube, eftersom du kan skjuta video och publicera den på tjänsten i så lite som tre steg. Applikationen erbjuder möjligheten att förbättra videor genom redigering av bilder, färgkorrigering och bildstabilisering.

YouTube Capture ger användarna befogenhet att bestämma vem som ser ditt videoklipp via YouTubes integritetsalternativ, vilket kan vara användbart för de videoklipp du vill dela med dina vänner, men dela med dina föräldrar eller familjemedlemmar skulle inte vara den bästa idén.

Med YouTube Capture kan du inte publicera videor på YouTube, men du kan också ladda upp dem på Twitter, Facebook och Google+ från programmet och samtidigt. Ja - du kan ladda upp din video på alla dessa tjänster, liksom YouTube, samtidigt och alla uppladdningar fortsätter att ske i bakgrunden om du väljer att minimera YouTube Capture-programmet.

En av de senaste funktionerna i YouTube Capture-programmet hoppas att stoppa vad Google kallar "Vertikal videosyndrom", som är videoklipp som tagits medan du håller enheten vertikalt tvingande två svarta staplar för att ta upp flertalet av videon. När du håller din iOS-enhet vertikalt instruerar YouTube Capture dig att vrida enheten på sin sida så att du kan fånga ditt video guld horisontellt, vilket tekniken gudarna menade.

Detta är definitivt ett välkommet tillägg till iOS-plattformen, eftersom Apples inbyggda kameraapp inte låter dig enkelt ladda upp videor till YouTube. Nu kan du fånga speciella stunder under dagen och dela dem enkelt med några kranar till alla. I slutändan verkar Apples beslut att släppa in inbäddade tjänster från sin mobila plattform är Googles vinst.

">