Windows 10 Technical Preview Bygg 10041 ISOs tillgängligt nu

Microsoft förra veckan släpper den senaste versionen av Windows 10 i sin resa till den slutliga versionen av det framtida operativsystemet med Windows 10 build 10041.

Nu har företaget gjort ISO-versionerna av Windows 10 build 10041 tillgängliga så att du kan göra en ren installation på en testdator eller virtuell maskin.

Windows Insiders som är i snabbringen för uppdateringar kunde installera bygg 10041 uppdatering som en in-place-uppgradering förra veckan.

Bygg 10041 ISOs och uppdateringar

Den här veckan släppte Microsoft också tre korrigeringar för bygg 10041 och dessa marsuppdateringar ingår i de nya ISO-erna. Plåsterna ger bättre stabilitet och säkerhet till Windows 10.

Att vara entusiaster, vi vill få nya funktioner i Windows så fort som möjligt för att testa nya funktioner. Men en av de snabba ringarna är att din byggnad kommer att ha fler buggar än de i långsam ringen.

Självklart om du befinner dig i snabbringen kan du hämta de senaste patcharna för Build 10041 via Windows Update, som rullades ut idag.

Ladda ner Windows 10 tech preview ISO med marsuppdatering

Om du är en Windows-insider och testar Windows 10, se till att bli med i äventyret genom att gå med i Windows 10-forumet, det är gratis och ett bra ställe för alla att dela med sig av sina historier.