Windows 10 Redstone Build 14279 Released to Insiders, Här är vad som är nytt

Microsoft släppte idag Windows 10 Redstone Build 14279 till Windows Insiders i Fast-ringen. Detta kommer på klackarna i förra veckans Redstone Preview Build 14271. Den byggde in med reparationer för datorer som baserades på användarens feedback från Windows Insider.

Den senaste byggnaden lägger till några nya funktioner till Cortana, inklusive påminnelser och stöd för flera nya språk. Den innehåller också en uppdaterad loggningsupplevelse.

Windows 10 Redstone Build 14279

Här är en blick på vad Microsoft exec Gabe Aul säger om förbättringarna i hans blogginlägg:

Cortana på flera språk: "Med denna byggnad tillåter vi Cortana för spanska (Mexiko), Portugisiska (Brasilien) eller Franska (Kanada) språk!" Det är värt att notera här att detta är förutom de 11 andra regionerna och språken som Cortana förstår redan.

Cortana kommer nu ihåg saker för dig: "Med Cortana kan du nu spara användbar information som namnet på en bok du vill läsa (ex:" Påminn mig om att läsa [sätt in boknamn] ") eller en åtgärdsobjekt utan ett förfallodatum (ex: "påminn mig om att tvätta bilen"). Du har möjlighet att ställa in specifika detaljer som plats, tid och personer vid ett senare tillfälle, så att Cortana kommer att överge det när det är mest relevant. "

Uppdaterad Logon Experience: "Tidigare på datorn var det två separata bakgrunder för Lås skärmen och sedan inloggningsskärmen. Vi sammanfogar upplevelsen, så det finns bara en enda bakgrund - din bakgrundsskärmslås. Detta liknar beteendet som ses på mobilen. "

Vad är fast för PC

  • Vi löst ett problem där Microsoft Edge och Cortana kraschar för användare med roamingprofiler.
  • Vi fastställde ett problem där Cortana skulle fortsätta att visa påminnelser som har slutförts.
  • Vi fixade ett problem där objekt som kopierades / flyttades till skrivbordet inte skulle visas tills skrivbordet uppdateras manuellt genom att högerklicka på skrivbordet och välja "Uppdatera" eller trycka på F5.
  • Vi löst ett problem där nedladdning av vissa drivrutiner från Windows Update orsakade vissa PC-skivor.

Lista över kända problem i Build 14279 för PC

  • Vi undersöker ett problem där vissa Surface Pro 3, Surface Pro 4 och Surface Book-enheter upplever en frysning eller hängning och allting som tangentbord / styrplatta och beröring fungerar inte. Lösningen är att hålla ner strömbrytaren för att tvinga enheten att starta om.
  • Vi fortsätter att spåra flera problem rapporterade av Insiders där vissa datorer fryser eller blinkar när de återupptas från viloläge. Inaktivera viloläge är en lösning i vissa fall tills det här är löst.
  • Om du har Kaspersky Anti-Virus, Internet Security eller Kaspersky Total Security Suite installerat på datorn finns det ett känt drivrutinsfel som hindrar att dessa program fungerar som förväntat i byggnader från utvecklingsbranschen. Vi samarbetar med Kaspersky för att åtgärda problemet för en framtida release, men det finns inga kända lösningar vid denna tidpunkt. Medan det här problemet är aktuellt rekommenderar vi att du använder Windows Defender eller en annan tredjeparts anti-virusprodukt som du väljer att förbli skyddad.
  • Om du trycker på "Visa alltid alla ikoner i meddelandefältet", stryker layouten på anmälningsområdet ("systray"). Ditt meddelandeområde kommer att se ut ur anpassningen.
  • Vi ser rapporter om kraschar med appar som QQ kraschar på grund av ett OS-pålitlighetsproblem som vi för närvarande undersöker. Denna bugg påverkar också äldre appar som Windows Live Mail och Expression Encoder 4.

Summering

Som med alla Insider-byggnader tar det ett tag eftersom det är en in-place-uppgradering. En omstart krävs och hur lång tid det tar att installera varierar för varje person.

Efter installationen av den här nybyggnaden kompletteras, kan du slå Windows Key + R för att hämta dialogrutan Kör och skriv: winver och tryck Enter. Det visar dig den nya versionen som Build 14279.

När du har den senaste byggnaden installerad, låt oss veta vad du tycker om det och eventuella problem som du upplever i kommentarerna nedan. Eller, för en mer ingående konversation, kolla in våra nya och förbättrade Windows 10-forum!