Weekend Fun: Ge upp, Robot är en solid, entré, Time Waster

Gillar du pussel? Gillar du plattformsspel som kräver snabb timing? Ge upp, Robot är ett tidvakuum av ett spel som levererar timmar av nivåer som med snabbhet och reflexer, kan slutföras. Det är gratis att spela och kräver inte installation, ge upp, Robot är ett webbläsarbaserat Flash-spel.

Grafiken i Give Up, Robot är inte något komplicerat eller speciellt. Inte desto mindre, de har ett lockande värde som suger dig i en 60-talets disco parti. Musiken som spelas i bakgrunden är ganska lik, och datorns röst som spelar när du slutar eller misslyckas, varje nivå bara lägger till atmosfären ytterligare.

Varje nivå är ett grundläggande pussel, ditt mål är att få din robottecken från en sida av skärmen till den andra. Låter enkelt, eller hur? De första nivåerna kommer att vara tämma, för att ge dig en smak av spelet, men när du går framåt kommer sakerna att intensifieras. Det kommer att finnas rörliga plattformar, elektriska väggar, spinnblandare och gropar av döden.

Om du gör det över och fyller nivån, kommer bakgrundsdatorröst att berätta för dig att "ge upp, robot". Å andra sidan, om du faller på din döm eller spränger på många olika sätt, röst kommer att ge dig uppmuntran att säga saker som "Bra jobb, robot!" Är det omvänd psykologi för att hålla dig igång? Självklart är skämt av datorns röst en av de viktigaste faktorerna som höll mig att spela igenom det. Det gjorde också att förlora inte så dålig sak, menar jag, som ogillar att bli lustad av uppmuntran

Slutsats:

Ge upp, Robot är en solid plattformsspelare. Att spela det gör verkligen inte någonting, men du kanske har roligt. Var bara försiktig om du är utsatt för visuellt orsakade anfall, det här spelet har några funky färger som blinkar på skärmen!