TP-Link TL-WR700N Perfekt Mini Pocket Router

Den här lilla enheten, som mäter 3, 2 "x 2, 8" x 1, 1 ", är en perfekt liten resesällskap. Ta det med din bord, bärbara dator eller smartphone för de tillfällen då du har en kabelansluten internetanslutning, men föredrar verkligen en Wi-Fi-anslutning. Den trådlösa trådlösa routern, TL-WR700N, ökar 150 Mbps trådlös hastighet med 802.11n Wi-Fi. Hela routern är 20 procent mindre än Apples AirPort Express. Den har en MSRP på $ 29, 99.

Enheten levereras med konfigurationsanvisningar, en mini-CD-resursskiva och en Ethernet-kabel (visas inte).

Effekt tillhandahålls genom att direkt ansluta enheten till ett standarduttag.

Och strömkontakterna går graciöst in i kroppen för enkel resa.

Bottnen på den lilla enheten innehåller en kabelanslutning för Ethernet LAN / WAN-tjänst och en återställningsknapp är den enda kontrollen. När du är ansluten och ansluten till en Ethernet-internetanslutning, kan du ansluta till ditt nya trådlösa nätverk. Enhets SSID och lösenord skrivs ut direkt på enheten.

Här är en Windows 8 Consumer Preview Start-skärm med exponerade nät. Observera att datorn är ansluten till TP-Link-nätverket.

TP-Link erbjuder teknisk support 24 x 7 och via e-post. Den stöder fem lägen, inklusive AP (åtkomstpunkt) / Client (trådlös klient) / Repeater (radiorelä) / Bridge (trådlös bro) / Router (trådlös router).

I mina test kopplade enheten enheten första gången jag försökte det. Och det fortsatte att ansluta felfritt under upprepade omstarter och vaknar från viloläge eller viloläge. Anslutningen var stark över husets planlösning och hastigheten var som förväntat.

Enligt företaget är TP-Link Pocket Router också tillgänglig online på Fry's, Micro Center, New Egg och andra online källor.

Så jag satsar på att du kan gissa vad som kommer att vara i min resväska nästa gång jag slår vägen!