Slingbox Pro-HD: Titta på ditt hem TV någonstans

Fastnat i ett hotell ballroom lyssnar på en högtalare, men värt att följa åtgärden när World Series-spelet sänds? Tja, med en bärbar dator och anständig trådlös anslutning, sitter du i balsalen och tittar på sändningskanalen som bär spelet på ditt hem tv. Det är enkelt med en Slingbox Pro-HD. Denna $ 300 MSRP-enhet, $ 259 på Amazon, är lätt att installera och fungerar på de flesta moderna internetenheter, vilket visar upp till en full HD-upplevelse på skrivbordet, din bärbara dator, surfplattform eller smartphone.

Denna enhet har varit på marknaden under några år, men den uppdateras ofta för att stödja fler funktioner och enheter. Senast en klient släpptes för Kindle Fire, som stödde full HD-TV-visning på Amazons $ 199 tablett. I denna artikel går jag igenom installationen och den ursprungliga konfigurationen av Slingbox Pro-HD.

Slingbox kommer med en snabbstartguide och kablarna du behöver för nästan vilken konfiguration som helst. Här visas inte, men ingår också en maktsten och sensor för en IR-blåsare.

Slingboxen innehåller alla standardportar du kan önska för det välutrustade hemunderhållningscentret - inklusive HDMI.

Ledningsinstallationen kan vara lika lätt som att slinga koaxialkabeln från din antenn eller kabelmodem via "in" och "out" på slingboxen. Då går det till ditt hem tv; tillhandahåller en internetansluten anslutning. Slutligen anslut enheten till strömbrytaren. Slingbox ger ytterligare instruktioner för andra enheter, till exempel DVD-spelare.

När du är ansluten öppnar du webbläsaren och navigerar till setup.slingbox.com/ för att komma igång.

Du kommer att bli ombedd att skapa ett användarnamn och lösenord för Slingbox-webbplatsen. Du behöver i framtiden dessa referenser för att titta på innehåll på en bärbar eller fjärransluten enhet.

Beroende på din webbläsare kan du bli ombedd att installera en SlingPlayer-plugin. Här installerar jag ett plug-in från Chrome.

När din plug-in är installerad, försöker webbläsaren att upptäcka din Slingbox på det lokala nätverket.

Därefter uppdaterar Slingbox sin programvara om de är tillgängliga.

Slingbox-installationen samlar sedan data om din plats och ditt konto.

I nästa sekvens bestämmer Slingbox vilken anslutning du har tillgänglig.

Och källan du drar från för innehåll.

Nu installerar Slingbox installera källan för att bestämma vilka kanaler som finns tillgängliga.

När skanningen är klar installeras installationsprogrammet.

Och försök att bestämma din kabelleverantör.

Detta avslutar installationen, och som nästa bild indikerar är du redo för internetvisning var som helst! Vid denna tidpunkt kan du också lägga till en gästanvändare eller konfigurera en annan ingång.

Nu, var som helst med en anständig WiFi-anslutning, peka din webbläsare på Slingbox.com, logga in på ditt konto och klicka på Watch för att börja visa din anslutning hemifrån.

Från den här skärmen kan du gå till en pop-out-visning, eller välj helskärmsvisning.

Så vad ska du titta på? Från din bärbara dator, välj programguiden för att se Slingbox-skärmen för din kabelinformation.

Så där har du grunderna för att sätta upp Slingbox och titta på din hemtv-tjänst från var som helst med en internetanslutning. Enheten är enkel och pålitlig, och när den är inställd kan du glömma den. I en framtida artikel kommer jag att täcka att du tittar på ditt hem-tv-innehåll på din smartphone. Häftig!