Skype erbjuder gratis globala mobila och fasta samtal för en månad

Microsofts Skype erbjuder mycket mer än dator till datasamtal och chatt med chatt. Med Skype-kredit kan du ringa Mobil och fasta telefoner var som helst i världen, och det är billigare än traditionella internationella planer.

Nu kan du prova Unlimited World-planen och ringa gratis samtal från Skype till mobil och fasta telefoner över hela världen i en månad.

Självklart finns det vissa försiktighetsåtgärder. Detta erbjudande är endast tillgängligt för befintliga Skype-användare som har registrerats i mer än 29 dagar. Du måste också prenumerera med ditt kreditkort. Det är inställt på automatisk förnyelse, så du måste se till att du avbryter inom 27 dagar från startdatumet. Annars blir ditt kort debiterat för följande månad. För närvarande är Unlimited World-prenumerationen $ 13, 99 / månad.

Här är det fina trycket:

Försöket måste lösas in senast den 15/11/2012. Erbjudandet är endast tillgängligt för befintliga Skype-användare som har registrerats i Skype mer än 29 dagar. För att kvalificera sig för erbjudandet måste du lämna giltiga betalningsuppgifter. Efter den första månaden fortsätter din prenumeration automatiskt och betalningar tas månadsvis om du inte avbryter inom 27 dagar efter startdatumet. Endast en gratis Unlimited World-prenumeration kan hävdas per kund. Erbjudandet är inte tillgängligt i Kina, Korea, Ryssland eller Taiwan.

Medan kreditkortsaken är vanlig för de flesta prenumerationsbaserade tjänster, verkar det konstigt att endast befintliga Skype-användare får erbjudandet. Eftersom Microsoft slår samman Windows Live Messenger med Skype, tror jag att det finns en härlig möjlighet att få ett stort antal nya användare till tjänsten. Oavsett, det är en bra tid att få gratis erbjudande och ring dina släktingar runt om i världen utan kostnad. Se bara till att avbryta abonnemanget om du inte vill fortsätta det!

Hävda en gratis månad på Worldwide Calling på Skype