RIP - Microsoft Ends Support för Windows XP Service Pack 2

Requiescat i Páce (vila i fred), Windows XP. Microsofts support för Windows XP SP2 slutar idag. XP SP2-användare kommer inte längre se några meddelanden om nya säkerhetsuppdateringar eftersom det bara inte kommer att bli några! Vad ska du göra för att vara säker? Överväg att uppdatera till Service Pack 3 eller uppgradera till Windows 7 så fort som möjligt.

Windows XP - det är fantastiskt hur många som fortfarande använder den här gamla timern, speciellt sedan den släpptes tillbaka den 24 augusti 2001. I nio år är XP fortfarande ett av de mest kända och populära operativsystemen hela tiden. Men jag tror att de flesta kommer att hålla med om att det är dags att säga några vänliga ord och sätta vår gamla vän att sova för gott.

"Vissa av oss kommer att sakna dig, andra kommer inte, men faktum kvarstår att du har varit en trogen, lång rinnande tjänare. Det var bara en fråga om tid men faktum är att du bara inte ser så sexig som Windows 7 Aero. Ledsen gammal vän. Adjö."

Tja, om du är en av dem som fruktar förändring och fortfarande bara inte är redo att säga adjö, har Microsoft din rygg med fortsatt stöd för Windows XP Service Pack 3. Om du redan har sagt farväl men vill lära dig mer om ett modernt operativsystem, ta en titt på våra groovy Windows 7 Tutorials!