Läsvisning i IE 11 på Windows 8.1 Gör läsartiklar enkla

Windows 8.1 innehåller inbyggd Internet Explorer 11, och den moderna versionen av webbläsaren har en ny funktion som heter Reading View. Detta gör det möjligt att läsa långa artiklar på webbplatser lättare att läsa genom att ta bort den extra rotan på sidan.

Använda läsvisning med moderna IE 11

När du är på en sida med en lång artikel eller flera sidor är det ibland trevligt att kunna läsa det i ett rent fall. Läsvyn tar bort röran av annonser och andra delar på sidan som kan störa ditt läsflöde. Till exempel, här är en titt på en av våra artiklar här på . Klicka bara på eller tryck på bokikonen längst ner till höger i adressfältet.

När du byter till läsvy visas artikeln som artiklar som görs i Bing News-appen. Du kan fortsätta läsa artiklarna genom att svepa på en peka-aktiveringsenhet eller använda rullningshjulet på musen.

Reading View är verkligen trevligt för artiklar som bryts upp i flera sidor.

Det visar inte bara texten en bild av en artikel - sansannonser, knappar och annat skräp - men det visar hela artikeln från varje sida i en artikel.

Om du vill anpassa hur texten och bakgrunden ser ut, gå till Inställningar> Alternativ och bläddra ner till läsvy. Där kan du välja ett färgschema och storleken på teckensnittet.

Läslista är en annan ny app i Windows 8.1 och den fungerar med IE 11 och Reading View. Det här är bra eftersom du kan se dina sparade artiklar i en mycket renare vy i delad skärm. Kom också ihåg att 8, 1-uppdateringen gör att du kan ändra storlek på sidorna vid sidan av sidan och inte behöva förlita sig på 70/30-split som för närvarande är standard i version 8.

Vid det här skrivandet är Read View inte tillgängligt på Windows 8.1 Preview men finns tillgänglig i den slutliga RTM-versionen. Windows 8.1 är en gratis uppdatering till alla ägare som för närvarande kör Windows 8 eller RT.