Microsoft släpper ut Windows 10 Preview Build 16296 för PC

Microsoft har rullat ut Windows 10 Preview Build 16296 till Insiders i Fast Ring. Detta gör att den tredje förhandsgranskningen bygger för Insiders denna vecka. Det började det här förra tisdag med Build 16291 följde nästa dag med Build 16294 på och dagens byggnad rundar ut trifecta. Som med alla senaste Fall Creators Update bygger, fokuserar den här på buggfixar och innehåller inga nya funktioner.

Windows 10 Fall Creators Update är planerad att släppas till alla den 17 oktober och det kommer att finnas mycket fler förhandsgranskningsbyggnader som rullar ut i snabb takt. Faktum är att ledaren av Windows Insider-programmet, Dona Sarkar, tweeted ett meddelande om hur upptagen det kommer att vara under den sista sträckan.

#WindowsInsiders saker kommer att bli väldigt upptagen de närmaste dagarna. Inga bygg teasers, inga större funktioner, mestadels bugfixar utgåvor.

- Dona Sarkar (@donasarkar) 22 september 2017

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16296

Här är en lista över de korrigeringar som du kan förvänta dig i den senaste byggnaden enligt Dona Sarkars meddelande:

  • Vi fixade ett problem där Hyper-V inte kunde skapa en VM på tredje parts nätverkslagring.
  • Vi fixade ett problem där det för de första minuterna efter att du installerat en icke-engelsk byggnad kan många inbox-appnamn oväntat visas med engelska appnamn.
  • Vi fixade ett problem där spelappar som använder WebView med kraftig användning av HTML-kanvas kan ha oväntat haft mycket låga FPS på senaste flygningarna.

Om du är en flerspråkig användare, notera att du inte kommer att kunna installera nya språkpaket. "Du kommer inte att kunna installera * nya * / ytterligare språkpaket på den här byggnaden. Befintliga språkpaket (språkpaket du har installerat tidigare) kommer att övergå och fungera, "skriver Sarkar.

Dona noterar också att hela laget kommer att vara på Microsoft Ignite-händelsen i Orlando nästa vecka. Och det kommer också att finnas en Insider Pulse-undersökning varje vecka där Insiders kan låta laget veta hur de gör. Undersökningar kommer vanligtvis att publiceras på fredagens så var noga med att hålla sig inredda på det officiella Windows Insider Twitter-kontot för att veta när en ny undersökning publiceras.

Weekly Insider Pulse # 3 - Berätta för oss hur vi gör! https://t.co/sdiEo1uDo2 pic.twitter.com/A7HWD5RGVP

- Windows Insider (@windowsinsider) 22 september 2017

Saker blir ganska upptagna för Microsoft och Windows 10. Är du upphetsad efter Fall Creators Update eller inte så mycket? Lämna en kommentar nedan och meddela oss.