Hur-till UnFlagga dina YouTube-uppladdade videoklipp

I fredags i " Friday Fun " visade vi dig hur billig det är att få ett YouTube Pro-konto. Riktigt billigt, va? Vilket kap! Jag har redan mitt konto! Tillsammans med samma ämne - och som är av intresse för varje YouTuber där ute - vad kan du göra när ditt YouTube-konto eller videoklipp flaggas?

Varje 10 minuter över 200 timmars video laddas upp till YouTube. Den här volymen gör att du granskar varje video för att se om den uppfyller YouTubes gemenskapsnormer bara omöjligt. Därför bestämde YouTube att tillåta varje användare i YouTube-gemenskapen att flagga videor. Tyvärr betyder det också att vem som helst kan flagga din video; ibland utan anledning alls.

Så är en av dina videoklipp flaggad? Oroa dig inte; du kan fortfarande få tillbaka det! Genom att gå till din kontohanteringssida kan du överklaga beslutet om att ditt videoklipp tas ned. Du måste skriva ett kort meddelande i ditt överklagande och ge några anledningar till varför din video ska vara flaggad. Därefter kan du skicka det och YouTube-teamet granskar det så snart som möjligt. Om de finner dina argument tillräckligt skäliga kommer de att få videon flaggad och igen synlig av alla YouTube-användare.

För att upprepa stegen om din video blir flaggad:

  1. Klicka på Mitt konto i rullgardinsmenyn under ditt användarnamn.
  2. Klickalänken Hantera konto .
  3. Klicka på Appeal i det högra rutan under det flaggade videoklippet.

Du kommer att kunna överklaga inte bara användargemenskapens flaggor utan även upphovsrättskrav, vilket förhoppningsvis en dag kommer att sluta alla WMG-frågor som YouTube har. Vem vet? Fram till dess kan vi bara hoppas att YouTube-teamet ska vara vänligt nog att Un-Flagga våra uppladdade videoklipp.