Så här ändrar du standardprenumerationen för Windows 10 Mail App

När det gäller e-postprogram på olika plattformar, kommer alla med sin egen standardteckning, som Skickas från iPhone, Windows Phone, eller i fallet med Windows 10 Mail skickas det från Mail for Windows 10. Det här är en titt på att ändra det till någonting Det är mer användbart som ditt namn, företag och annan kontaktinformation.

Ändra Windows 10 Mail signatur

Öppna Mail-appen och klicka eller peka på Inställningar (växelsymbol)> Signatur .

Nu i Signaturpanelen ser du standard signaturen och här har du några alternativ. Använd först rullgardinsmenyn för att välja det konto du vill ändra signaturen för.

Då kan du inte använda en signatur genom att vända på Använd en e-signaturbrytare till Av. Eller ersätt standardsignaturen och lägg in något mer efter eget tycke. Observera att om du har flera konton måste du ändra signaturen för var och en. Eller om du vill använda samma för alla konton markerar du rutan bredvid Använd på alla konton .


Ändra Windows 10 Mobile Email Signature
För Windows Phone, öppna Outlook-e-postappen och gå till Inställningar> Signatur och där kan du ändra signaturen för var och en av dina konton precis som på en dator.

Om du inte har gjort någon förändring är Mail-appen standardprogrammet för e-post i Windows 10 och har flera sätt att anpassa sitt utseende. Om du är nöjd med att använda den, är en av de första sakerna du bör överväga att ändra på standardtecken.

Det kommer inte att ge dig samma typ av avancerade formateringsalternativ som finns i hela Outlook-appen med hyperlänkar, olika teckensnitt eller visitkort. Ändå är det trevligt att veta att du kan byta till något annat eller stänga av det helt.

När iPhone började fånga trodde jag att det var en arrogant och snooty signatur trend. Men idag är det en vanlig praxis för tjänster och appar på alla plattformar för marknadsföringens skull.

Om du vill ändra standard e-post signatur på andra plattformar kolla in dessa artiklar:

  • Ändra standard e-post signatur på Apple iOS
  • Använd olika e-signaturer för varje konto på iOS
  • Ändra Windows Phone Default Email Signature
  • Ta bort 'Skickat från BlackBerry' från e-postmeddelanden
  • Skapa en e-post signatur i Outlook.com
  • Ändra standard e-post signatur i Windows 8.1 Mail
  • Ändra standard e-post signatur på Windows RT Mail App

Använder du programmet Windows 10 Mail eller använder en annan klient? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.