Så här lägger du till Pandora till din Xbox 360

Nyligen Pandora lanserade en ny plattform som heter tv.pandora.com. Det ger musikuppspelningen till din HDTV via Xbox 360, PlayStation 3 och andra smarta TV-apparater med en webbläsare. Det är inte heller app. Du kan hämta den på Xbox 360 nu genom att använda Internet Explorer och koppla den till dina favoriter. Här är en titt på att ställa upp det.

Lägg till Pandora till Xbox 360

Börja med att starta Internet Explorer på Xbox-konsolen och tryck på Y- knappen. Använd sedan skärmtangentbordet eller Xbox SmartGlass- typen: www. pandora.com in i adressfältet. När du är på Pandora-webbplatsen, tryck på Y- knappen igen för att öppna Web Hub och välj Favorit-ikonen längst upp.

Om du har ett Pandora-konto kommer du bli uppmanad att logga in. Därefter får du tillgång till alla dina stationer.

Gränssnittet är intuitivt och du kommer att ha alla de välkända Pandora-alternativen - tummar upp eller ner låtar, skapa stationer ... etc.

Om du vill ha enkel åtkomst till Pandora från Xbox-startskärmen kan du lägga till den i My Pins. I IE, sväva över Pandora Favorite du skapade i Web Hub, och tryck X på knappen. Det leder till Redigera-menyn och välj sedan Pin to Xbox Home.

Nu när du går till Xbox Dashboard kommer Pandora att dyka upp i My Pins.

Det finns några tredjeparts musikapps tillgängliga för Xbox 360, vi visade faktiskt dig Rhapsody på Xbox när den ursprungligen släpptes. Då är det givetvis Microsofts Xbox Music, som har förbättrats sedan dess debut. Men den här versionen av Pandora är baserad på HTML 5 och kommer att vara tillgänglig på andra enheter i en webbläsare, utan att det behövs en app.

Det är tidigt i utveckling och fungerar nu med Xbox 360, och enligt rapporter, PlayStation 3 (även om jag inte har kunnat testa det.) Enligt ett företags bloggpost igår:

Idag går tv.pandora.com perfekt från webbläsaren i din existerande Xbox 360, och systemet kommer att spridas till andra miljöer, eftersom fler leverantörer levererar standard-kompatibla TV-apparater och set-top-boxar till marknaden under de närmaste månaderna.

Det är inte perfekt än. När jag testade det var jag tvungen att skriva in min kontoinformation varje gång jag lanserade den för att få mina stationer. Och du vill definitivt göra det till en favorit och stifta den för lättare åtkomst. Men det här är en bra start för dig som älskar din Pandora-musik och vill ta med den till den stora skärmen för att spela genom ditt hemmabiosystem.