Den bästa appen för att använda en iPad som en andra bildskärm

Extra bildskärmar tar upp värdefullt skrivbord, men kan vara mycket användbara för att få mer arbete. Med detta i åtanke har jag några bra nyheter. Den extra iPad som sitter bredvid din dator kan levereras för just detta ändamål!

Att utvidga din Macs (eller datorns) skärm till en iPad är inte ny. Program som Air Display brukade göra det via Wi-Fi men jag har upptäckt att det dränerar batteriet snabbt och prestandan är långsam. Idag kan Air Display version 3 och en nykomling, Duet Display, låta dig använda din iPad som en andra bildskärm genom din 30-poliga eller Lightning-kabel.

Låt oss titta närmare på detaljerna och jämföra de två produkterna - " Air Display Vs. Duet Display ".

Varför utvidga din skärm till din iPad ändå?

Vem gillar inte flera skärmar? Med flera skärmar kan du segmentera ditt arbete och se mer i taget. För en stationär iMac med en 27-tums skärm är det förmodligen inte för viktigt. Om du befinner dig på en mindre Macbook eller Air, kommer den extra fastigheten att göra en enorm annorlunda produktivitet, eftersom du inte behöver växla hela tiden mellan öppna fönster.

Utöka din bildskärm till din iPad Showdown - Air Display Vs. Duet Display

Hastighetsjämförelser: En slips

När de anslutits direkt till min Mac med en laddningskabel, presenterade båda programmen grafiken med nästan ingen fördröjningstid. Jag testade inte dessa program på en näthinnabaserad Mac men, med tanke på det uppträdande jag upplevde, skulle jag förvänta mig att båda skulle fungera bra.

Funktioner: Luftskärm

Duet stöder endast en iOS-enhet. Air Display stöder upp till fyra. Jag försökte två iPads och medan det var långsammare fungerade det bra. Air Display 3 fungerar också via Wi-Fi. Även om Wi-Fi är långsammare än kabeln, är flexibiliteten trevlig för de tillfällen då du inte har en kabel eller anslutning som skulle vara opraktiskt. En sak att notera, Windows-versionen av Duet-skärmen stöder för närvarande bara 1024 x 768-skärm, oavsett din iPad-kapacitet (sorry Retina display iPads ...).

Kompatibilitet: Luftskärm

Både Air Display och Duet Display kräver iOS 7 eller senare, men Duet kräver Mac OS X 10.9 där Air Display kan köras på 10, 9 eller senare. Så om du fastnar på 10.8 av kompatibilitetsskäl är Air Display det enda valet just nu.

På Windows-sidan stöder Duet Display-försörjningen OS X och Windows 7 och 8 med en laddningskabel. Air Display (från och med idag) stöder bara OS X med den senaste versionen 3. Windows-användare kan fortfarande använda Air Display 2 som låter dig förlänga skärmen till din Mac (värd) eller Windows via Wi-Fi på enheter som kör iOS 6 och Android. Det betyder att om du installerar Air Display-programvaran på din Mac kan du använda en gammal iPad via Wi-Fi och fortfarande använda Air Display 3 på en nyare iPad.

Så även om Air Display ligger lite bakom Windows-sidan ger jag fortfarande ett ben över Duet Display från en kompatibilitets- och flexibilitetssynpunkt. Detta kommer särskilt att vara sant när Windows får lite kärlek med Air Display V3.

Kostnad: Air Display

Apps säljs hela tiden men det vanliga priset på Duet Display är $ 15, 99 och Air Display är $ 14, 99. Det är en buckskillnad, Air Display är fortfarande det billigare valet.

Slutsats

Medan jag gillar Duet och beundrar sin teknik, är mina rekommendationer för att utvidga dina Windows / Mac-skärmar till din iPad mellan Air Display . Jag älskade enkelheten, funktionen och priset.