Apple iOS 11.0.2 - Apple publicerar mindre uppdatering för iPhone och iPad

Apple fixar snabbt tidiga problem i den senaste versionen av sitt mobila operativsystem, iOS 11. Bara i förra veckan släppte iPhone-tillverkaren iOS 11.0.1, som fokuserade mycket på säkerhet. Den nya iOS 11.0.2-uppdateringen löser problem i Apples nya iPhone 8-enhet med flaggskepp och innehåller buggfixar för foton och krypterad e-post.

Vad är nytt i iOS 11.0.2 och varför du borde uppgradera

IOS 11.0.2-uppdateringen gäller iPhone 5s och senare, iPad Air och senare och iPod Touch 6: e generationen. För en mindre uppdatering är det överraskande stort och väger ca 278 MB. Anslut alltid till ett snabbt nätverk och ta tag i det. Här är en lista över ändringar och förbättringar:

  • Lös ett problem där sprickrande ljud kan uppstå under samtal för ett litet antal iPhone 8 och 8 Plus-enheter.
  • Adresserar ett problem som kan få vissa foton att döljas.
  • Åtgärdar ett problem där bilagor i S / MME-krypterade e-postmeddelanden inte skulle öppna.

Källa

Och det handlar verkligen om det. Om du har hållit ute för de första uppsättning av buggfixar innan du hoppar från iOS 10, är ​​det nu en bra tid. Just idag slutade Apple signera äldre utgåvor av iOS 10.3.3. och 11, 0, uppmuntrande kunder att uppgradera.

Det betyder att om du inte gillar iOS 11, sitter du fast med den. Hittills har det varit bra. Jag ser fram emot att återvända till 3D Touch App Switcher, som jag fann användbar i version 10, istället för att behöva dubbelklicka på Hem-knappen.

Förutom iOS 11.0.2 släppte Apple också watchOS 4.0.1, vilket löser problem med mobilnät i den nya Apple Watch Series 3.

Medan två rundor av mindre uppdateringar i så många veckor kan tyckas vara mycket, är det långt ifrån en misslyckad lansering. Vi har kommit att förvänta oss några tweaks kort efter en stor release, och det är precis vad dessa mindre utgåvor är avsedda för.

Om du har en iPhone 8 och du upplever det sprickande problemet under samtal, borde du definitivt uppdatera så fort du kan. För dem med tidigare versioner av iPhone, kanske uppdateringen inte är lika kritisk.

Har du uppdaterat till iOS 11 än? Om så är fallet, hur bra går det för dig? Låt oss veta i kommentarerna. Också, se till att meddela om du har haft det sprickande ljudet eller det dolda fotot.